avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire, drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire, drept de proprietate

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Sotul meu a decedat, iar casa este pe numele soacrei care a decedat si ea. Acum ne-a venit o adresa de la Electrica sa reinnoim contractul care era pe numele soacrei. Cei de la Electrica mi-a spus ca nu pot sa inchei eu contract cu ei pt ca nu sunt proprietar si ca vor veni sa taie curentul pt ca nu pot furniza curent unui decedat desi soacra mea are 1 an de cand este decedata, asadar un an de zile a furnizat. Eu le-am explicat ca am aceesi adresa ca soacra mea, de ce nu poate sa incheie contract cu mine?
Astept raspuns.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:32, 19 Februarie 2013
trebuie sa dezbateti mostenirile atat dupa soacra cat si dupa sot.
Si pana dezbatem mostenirile stam fara curent sau cum.....?
Daca nu dezbateti succesiunile, probabil veti sta la lumina romantica a lumanarilor, caci Electrica, mai nou, nu prea glumeste cu asa ceva. Macar un certificat de calitate de mostenitor de pe urma soacrei si a sotului ar trebui sa obtineti (asta in conditiile in care socrul nu mai traieste si sotul nu a avut frati/surori), pentru ca atunci se complica problema. Faptul ca aveti aceeasi adresa in buletin cu soacra decedata nu are nici o importanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune pentru apatament 3 camere-iasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Parintii sotului meu au cumparat un apartament cu 3 camere in Iasi in 1979. Pe actul de proprietate sunt trecuti amandoi. Socrul meu a decedat in ... (vezi toată discuția)
Succesiune danaistratescu danaistratescu Socrul a decedat. Soacra traieste dar are handicap - dementa si este mobilizata la pat. Singurul fiu al lor este sotul meu. Sotul vrea sa dezbata succesiune ... (vezi toată discuția)
Drept civil vali valentina vali valentina Buna ziua,socrul meu a murit acum 3 ani iar soacra mea nu a facut taxa de succesiune pana acum dupa sotul ei ,ei avand impreuna doar pe sotul meu care a ... (vezi toată discuția)