avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite pentru clientii afacerii mele
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite pentru clientii afacerii mele

Buna seara,

Vreau sa deschid o firma(sau chiar ca si persoana fizica) care sa ofere anumite servicii pe credit.
Exista firme specializate pe intermedierea de credite intre mine si clientii mei, care ar putea executa clientul in caz de neplata(retinere din salar)?
Daca clientul nu e salariat nu ma intereseaza recuperarea creditului.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
cpro, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat magyari magyari Am o firma, de aproximativ 3 luni, domeniu de activitate prestari servicii. In afara de firma, am si locul meu de munca, din care practic traiesc in momentul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru servicii de externalizare, intermediere și consultanță Lucian MM. Lucian MM. Înteționăm să deschidem un SRL care va oferi: 1. Servicii de externalizare (outsourcing) pentru anumite instituții din străinătate. Practic firma va ... (vezi toată discuția)