avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere cu permisu suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere cu permisu suspendat

Buna seara.mi sa întocmit un dosar penal pentru conducere cu permisu suspendat care este in curs de cercetare.am mers la bacau pentru a face cerere la parchet bacau pentru dovada cu drept de conducere care mi sa si dat cu valabilitate de 30 zile dupa 29.10.2018 până la 27.11.2018(de către procurorul care instrumentarea dosarul).de la IPJ bacau mi sa spus ca cu dovada respectiva data de procuror pot circula 30 de zile si ca de la ei nu mai e nevoie de alt act si ca o sa primească si ei in decurs de 3-4 zile dovada de la parchet pentru înregistrare în sistemul rutier.Pe data 30.10.2018 am fost oprit la Ialomița de un echipaj si mi sa întocmit un dosar penal pe motiv că la ei in sistem apar cu permisu suspendat deoarece Ipj bacau nu au făcuse modificarea in sistem cu toate ca aveam dovada cu drept de circulație de la parchet bacau...doar ca asa e procedura mi-au zis.ce e de facut in cazul de fata.mentionez ca in zilele urmatoare IPJ bacau va modifica in baza de date dreptul meu de conducere pentru 30 de zile.multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
IonutDRW, utilizator
Cel mai recent răspuns: IonutDRW , utilizator 21:33, 31 Octombrie 2018
Daca este o eroare veti scapa.
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles dar până o sa scap de dosarul de la Ialomița pot merge cu dovada data de la Bacau(cand o va trimite parchet bacau la ipj bacau pt înregistrare...)?sau acum trebui să fac alta cere pentru alta dovada cu drept de circulație la parchetul ialomița?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru permis suspendat deși am dovada de circulatie Ionuttalpeanu Ionuttalpeanu Buna seara. Am avut permisul suspendat la Bacău și am primit dovada de circulație. In ziua când am primit dovada am fost oprit de poliția din Ialomița ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice si cu nr provizorii expirate Rus Norbert Rus Norbert Buna,Ma numesc Rus Norbert si in data de 26.04.09 am avut o urgenta si a trebuit sa ma deplasez cu masina intr-o alta localitate situata la 40km de domiciliul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pe termen nelegal pesca_ru pesca_ru Mi-a fost suspendat permisul pe 30 zile pentru o incalcare a codului rutier in data de 16.10.2018, data la care mi-a fost eliberata dovada de circulatie pe 15 ... (vezi toată discuția)