avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Buna seara. In anul 2011 mi-am mutat domiciliul in alta localitate dar nu am mutat si masina la noua primarie. Am platit in continuare impozitul la vechea primarie. Acum am facut cerere sa imi mut dosarul la noua primarie. Aici am inteles ca trebuie sa platesc din nou impozitul de la data respectiva. Impozitul pe an era cam 68 lei . Am inteles ca trebuie sa platesc si o penalizare. Ma poate ajuta cineva cu un calcul pentru suma pe care trebuie sa o platesc la noua primarie ? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
tudorel_77, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite georgeles georgeles Buna ziua, In anul 2010 mi-am schimbat domiciliul dintr-o localitate in alta.In acel moment n-am stiut ca in termen de 30 zile am obligatia sa mut dosarul ... (vezi toată discuția)
Compensare impozit auto lavinia_lixandru lavinia_lixandru Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: din 2008 m-am mutat cu domiciliul intr-o alta localitate din acelasi judet. In perioada 2008-2016 am achitat impozit ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu fiscal shoni17 shoni17 Buna ziua, am trecut prin multe peripetii cu mutarea PFA de pe un judet pe altul. Cand credeam ca am reusit ,ma impiedic, DUPA 2 LUNI DE ...NERASPUNS, de ... (vezi toată discuția)