Buna ziua,
In anul 2010 mi-am schimbat domiciliul dintr-o localitate in alta.In acel moment n-am stiut ca in termen de 30 zile am obligatia sa mut dosarul masini la Primaria din localitatea unde am domiciliu.Anul trecut afland acest aspect am inceput demersurile de mutare a dosarului,lucru care s-a si intamplat numai ca,in acel moment m-a obligat sa platesc impozitul la zi (era doar anul 2014).Am intrebat un functionar ce se intampla daca nu am mutat dosarul,raspunsul a fost ca,nu ma poate obliga sa platesc la ambele Primarii conform CODULUI FISCAL.Azi m-am dus sa-mi platesc impozitul aferent anului 2015 si surpriza.......cica trebuie sa platesc si pe anii anteriori.Va rog sa-mi spuneti daca asa este (daca trebuie sa platesc retro) si ce am de facut in acest caz.
Multumesc
Va rog sa explicati simplu, cam asa: in anul 2010 m-am mutat din A in B.
Impozitul auto l-am platit pe anii 2010, 2011, etc la primaria A.Din 2014 am platit la primaria B, dar imi solicita plata impozitului si primaria A s.a.m.d.
Cele de mai sus sunt ca exemplu, datele reale le veti posta d-voastra..
Mentionez ca in iulie 2010 mi-am schimbat domiciliu din Bucuresti in Cluj.Impozitul pe masina l-am platit pe anul 2010/2011/2012/2013/2014 in Bucuresti.In oct 2014 am mutat dosarul masini in Cluj,acu cica sunt obligata sa platesc impozitul pe anii 2010-2014 si la Cluj.
Multumesc
Impozit auto
tudorel_77
Buna seara. In anul 2011 mi-am mutat domiciliul in alta localitate dar nu am mutat si masina la noua primarie. Am platit in continuare impozitul la vechea ... (vezi toată discuția)