avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transferul autoturismului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transferul autoturismului

In anul 2016 m-am mutat definitiv de la Cluj Napoca la Miercurea Ciuc si am vandut casa la care am stat in Cluj. Am schimbat si buletinul. Dar masina inca este inscris pe adrrsa veche si tot la Cluj platesc si impozitul masinei. Ce sa fac sa transfere masina la Primaria Miercurea Ciuc?
Cel mai recent răspuns: Nagy Istvan , utilizator 22:56, 22 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti deschis rol fiscal la Miercurea Ciuc,solicitati notarea pe rol fiscal a vehiculului si parcurgeti si procedura de schimbare numere de circulatie
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! cum pot radia masina fara actele masinii ?mie mi-ar trebui ... underdark44 underdark44 Buna! Cum pot radia masina fara actele masinii ?Mie mi-ar trebui numerele vechi de pe ea sa pun pe noua masina. Eu am vandut cuiva masina doar cu contract ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto xciprian xciprian Salut, Am cumparat de la o persoana juridica, cu factura fiscala, o masina in Decembrie 2015. S-a mentionat pe talon data instrainarii, Decembrie 2015. Pe ... (vezi toată discuția)
Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)