avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Prin ordonanță prezidențială fetita de 10
ani a rămas cu mine până la divorț soțul nu accepta asta și a făcut apel spunând numai minciuni. Avocats mea nu a cerut pensie alimentara așa că el din iulie ia dat doar 235 lei pe bucăți să aibă bani de buzunar și ia cumpărat o giaca și o pereche de papuci. Ea a început scoala la oraș unde este îmbrăcăminte obligatorie. Toate hainele și lucrurile personale au rămas acasă la el și refuza să le dea spunând ca i trebuiesc când merge la el la fiecare 2 săptămâni. Eu ce să fac? Nu reusesc cu un salariu să mai fac față la chirie haine și extra... Menționez că am plecat cu fetita și 2 valize după 12 ani de căsnicie. Avocata mea îmi spune să am răbdare ca o să plătească din urmă dar el contimus să prelungească cu apel unde nu se prezintă sau cu cereripline de minciuni. Un sfat, vă rog

Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
gm69, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:07, 1 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Prin ordonanta presedintiala solicitati pensie de intretinere minora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor, mama interzice accesul tatalui la copil cobra1980 cobra1980 Am fost casatoriti 2 ani si ceva din care a rezultat un copil minor de 3 luni. Am acelasi domiciliu cu sotia (apartamentul este al sotie dinainte de ... (vezi toată discuția)
Procura, drept de vizita Anairam94 Anairam94 Mama fetei vrea procură sa iasă cu fata din tară pentru o săptămână. Întrebarea tăticului este, ce se întâmplă dacă mama nu respecta termenul ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi se da dreptul la vizita pt copil, dupa divorț? Dvdv Dvdv Buna ziua.sunt divortat din 2014 am custodie comuna dar atunci la divort nu am pus program de vizita.Acum sunt in proces pt stabilire program vizita .am avut ... (vezi toată discuția)