avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Patrimoniu cultural
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Patrimoniu cultural

Am înființat un mic muzeu particular cu caracter etnografic, am o ONG și vreau să mă asociez cu alte 2 mici muzee particulare care nu au formă juridică de existență. Am nevoie de un avocat care să mă consilieze asupra acestui proiect, respectiv asupra încadrării de care am nevoie ca să-l inițiez și derulez.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: RML , utilizator 22:23, 1 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Așa cum spuneam, eu sînt singurul cu muzeu care are statut juridic. Celelate nu au. Vor să ne asociem, dar eu nu am idee care-i formula legală cea mai bună. Asta vreau să aflu, de-asta vreau să vorbesc cu un avocat. Formula de găsit trebuie să fie pe termen lung, nu mă joc de-a asocierile.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
RML, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati asociatie non-profit fara personalitate juridica ContSters423305 ContSters423305 Buna ziua, As dori sa aflu daca o asociatie non-profit fara personalitate juridica poate obtine finantari, donatii sau sponsorizari pentru a desfasura ... (vezi toată discuția)
Contract ong cu cabinet individual de psihologie GeorgiT GeorgiT Buna seara, imi doresc sa infiintez un ONG impreuna cu un alt psiholog. Ambele avem cabinete individuale de psihologie iar intrebarea mea este daca putem fi ... (vezi toată discuția)
Poate exista un ong care să realizeze case pentru membrii săi? Andr@ Andr@ Poate fi înființat un ONG care, printre altele, să realizeze efectiv și case pentru membrii săi? Scopul și obiective statutare ale asociației ar fi ... (vezi toată discuția)