avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doua magazine online, aceeasi firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doua magazine online, aceeasi firma

Buna seara, am deschis acum trei luni o firma, neplatitoare de TVA cu magazin exclusiv online. Intrebarea mea este daca deschid un al doilea magazin online, CU ACEEASI ACTIVITATE, al doilea site trebuie declarat ca punct de lucru ? Sau trebuie altceva facut din punct de vedere legal ?

A doua intrebare: Promovarea pe Facebook si Google celui de-al doilea site poate intampina probleme ? De exemplu facebook si google prezinta restrictii pentru a avea doua site-uri cu acelasi domeniu de activitate de pe acelasi cont ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 14:31, 2 Noiembrie 2018
Buna ziua,

Puteti desfasura activitatea de comert online fara obligativitatea deschiderii unui punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu activitate externa bogdan_024 bogdan_024 Daca deschid un magazin online in regim dropshipping unde stock-ul produselor este intr-o alta tara mai exact in china si vand produse in america, australia, ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma persoana cu handicap cosmin311 cosmin311 Buna ziua! as vrea deschid o firma pentru a deschide un site ci anume magazin online cu ceasuri si biuterii cu preturi de la 25 pana in 100 de lei. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul ... R2004GEO R2004GEO Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul firmei”? Doresc să-mi deschid o afacere în mediul online, un site de cărți, mai exact, ... (vezi toată discuția)