avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare constructie dezvoltator pe teren ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare constructie dezvoltator pe teren ipotecat

Am incheiat cu un dezvoltator o promisiune bilaterala de vanzare- cumparare pentru un apartament. Terenul pe care s- a construit blocul cu 4 apartamente este ipotecat la banca. IConstructia s-a finalizat , s-a receptionat , acum se face parcelarea pe imobil, dar imi e teama sa se faca notarea in cartea funciara ca sa nu se extinda ipoteca si asupra constructiei. Oare cum pot gasi o solutie sa pot cumpara apartamentul.

Alte discuții în legătură

Antecontract apartament in constructie TheKindred TheKindred Buna ziua, Am rezervat un apartament intr-un bloc aflat in constructie (momentan blocul este ridicat \"la rosu\", se va finaliza la vara) si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)