avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se traduce...ca nu inteleg
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se traduce...ca nu inteleg

Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În temeiul art. 335 alin. 1 şi 4 C.p.p. respinge ca inadmisibilă sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 Bucureşti privind confirmarea redeschiderii urmăririi penale în dosarul nr. .........al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, în data de 01.11.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)
Posibil sa nu fi respectat termenul de 3 zile in care trebuia sa fie supusă confirmării.
Doi judecatori s au abtinut de la solitionare si prin urmare termenele s au tot amanat...
3 zile de cand?
De cand a fost trimisa adresa de la parchet la judecatorie?
Ce pot face in acest caz?

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazul a fost închis si nu înțeleg ce am de facu Madalin strambeanu Madalin strambeanu Ora estimata: 09:00 Complet: 4-Cameră preliminară Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de Parchetul de pe lângă ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire AnaDinescu AnaDinescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere referitor la aceasta decizie. Ce inseamna? Complet: 5-Cameră preliminară Tip solutie: confirmă ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)