avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere neinscrisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere neinscrisa

In urma depunerii la serviciu a unei cereri de demisie cu preaviz am depus si o cerere ptr. a efectua în cursul preavizului și concediul de odihna aferent acestui an sau sa m-îmi se dea drepturile bănești la sf. contractului.Aceasta cerere refuza sa mi-o înregistreze Este corect? Menționez ca angajatorul nu a mai plătit salariile personalului. care a plecat din firma. și de aceea as vrea sa am la mana acest act.Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 2 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este corect .... trimiteti cererea prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie la zi? justmee justmee Buna ziua! In cazul in care trimit angajatorului demisia mea, prin posta, cu confirmare de primire are dreptul sa refuze sa imi inregistreze demisia? Pot sa ... (vezi toată discuția)
Inventarul este obligatoriu la demisionare? razvanf razvanf Am lucrat 2 luni la o societate ca gestionar la un magazin cu o gestiune de peste un miliard. Zilele trecute mi-am depus demisia si am primit ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si preaviz madalinag madalinag Buna, Am si eu o intrebare: daca sunt in concediu de odihna si vreau sa-mi dau demisia, trebuie sa astept incheierea concediului, sa-mi dau demisia si apoi ... (vezi toată discuția)