avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat cabinet medical
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat cabinet medical

Buna seara!
Un cabinet medical individual , fiind incadrat in categoria profesiilor liberale, este exceptat de la utilizarea casei de marcat(Art. 2 din OUG 91/2014). Acesta a utilizat totusi casa de marcat cu rola, din proprie initiativa, insa nu doreste sa achizitioneze o casa de marcat cu jurnal electronic, din cauza costurilor ridicate pe care le implica. Cum va proceda in continuare, va uitiliza vechea casa de marcat sau va renunta la aceasta si va emite chitanta pentru serviciile prestate?
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
DianaU27, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:27, 2 Noiembrie 2018
Mergeti la finante si intrebati daca chiar este si parerea lor ca nu va trebuie casa de marcat si apoi va vor spune cum sa procedati cu defiscalizarea si predarea memoriei fiscale a celeia pe care o aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat neculaiemilian neculaiemilian Este o problema daca eu am inchis deja firma pe care o aveam dar inca nu am defiscalizat casa de marcat(predarea memoriei fiscale) si care sunt pasii de urmat ... (vezi toată discuția)
Facturi emise catre persoane fizice invatacel invatacel Buna ziua. Am o intrebare la dvs. Eu inchiriez garsoniere in regim hotelier si am multi clienti (majoritatea) persoane fizice. Pana acum am emis pt fiecare ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat bandi2 bandi2 buna.eu mi am suspendat activitatea,si nu mai doresc sa o reiau,vreau sa intreb,pot sa vand casa de marcat ,ca tot nu o voi folosi?am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)