avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Actele pentru indemnizație se depun dupa 42 de zile lucrătoare?? Sau dupa ce mi se termin CM??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 2 Noiembrie 2018
Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care nu indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data nasterii copilului.

Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

In speta, actele se pot depune dupa terminarea concediului postnatal (minim 42 de zile).
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Georgiana D. Georgiana D. Buna seara!pe 1.07.2020 voi intra in prenatal...in 13.08.2020 este termenul nasterii.as vrea sa stiu cand trebuie depus dosarul pt indemnizatie?cand se termina ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului Bibicu27 Bibicu27 Pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului daca in ultimi 4 ani am lucrat in afara tari si in ultimele 3 luni de sarcina vreau sa ma angajez in RO.? ... (vezi toată discuția)
Pana cand se poate depune dosarul de indemnizatie crestere copil? Stefana222 Stefana222 Buna ziua, Dosarul indemnizatie cestere copil se depune dupa 60 de zile lucratoare de la data nasterii Copilului sau dupa 60 zile lucratoare de la incetarea ... (vezi toată discuția)