avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pana cand se poate depune dosarul de indemnizatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pana cand se poate depune dosarul de indemnizatie crestere copil?

Buna ziua, Dosarul indemnizatie cestere copil se depune dupa 60 de zile lucratoare de la data nasterii Copilului sau dupa 60 zile lucratoare de la incetarea concediului de maternitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 28 Noiembrie 2019
Buna ziua,
60 de zile lucratoare de la incetarea concediului de maternitate, primiti indemnizatia incepand cu prima zi in care inceteaza acest concediu.
Beneficiati de concediul de maternitate?
Da, am nascut in octombrie si am exact 12 luni de cand lucrez
Atunci Concediu placut.
Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care nu indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data nasterii copilului.

Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la incetarii concediului de maternitate.
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie panaintevaly panaintevaly Daca am nascut pe 17 ianuarie 2020 as vrea sa stiu cand pot sa depun dosarul cel mai tarziu pentru indemnizatie,fara sa pierd ceva.Nu de alta dar mai am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alexandrinapui alexandrinapui am nascut pe 19 aprilie la ce data trebuie depus dosarul pentru indemnizatie? (vezi toată discuția)
Indemnizație Ionela96 Ionela96 Actele pentru indemnizație se depun dupa 42 de zile lucrătoare?? Sau dupa ce mi se termin CM?? (vezi toată discuția)