avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Propire salar
Discuție deschisă în Executare silită

Propire salar

Buna dimineata!

Mi s-a pus propire pe salariu. Când am verificat aplicația de la banca pe telefon, mi-a apărut un minus de 2552 lei. In data de 10cand voi lua salarul, mi se oprește tot? Inițial am primit o oferta să plătesc jumate, și cealaltă jumate nu va mai fi. Doamna cu, care am discutat a zis că mă va suna executorul, dar m-am sunat nimeni. La părinți i mei am primit cv plic cu executare silită și propire de salar. Ce ar trebui sa fac?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: exe8956 , utilizator 20:27, 2 Noiembrie 2018

RaluRoxana a scris:

Buna dimineata!

Mi s-a pus propire pe salariu. Când am verificat aplicația de la banca pe telefon, mi-a apărut un minus de 2552 lei. In data de 10cand voi lua salarul, mi se oprește tot? Inițial am primit o oferta să plătesc jumate, și cealaltă jumate nu va mai fi. Doamna cu, care am discutat a zis că mă va suna executorul, dar m-am sunat nimeni. La părinți i mei am primit cv plic cu executare silită și propire de salar. Ce ar trebui sa fac?mulțumesc

sa platiti. poprirea se infiinteaza pe 1/3 din salariul dumneavoastra. daca aveti dubla poprire, adica aveti poprit si contul de la banca la care va incasati salariul si va retine si angajatorul, prezentati-va la bej cu o adeverinta din care sa reiasa ca poprirea a fost infiintata de catre anagajator. banca va va debloca restul salariului si veti outea ridica restul, adica cele doua treimi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă ... Sultzzy Sultzzy Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă este un termen limita in care trebuie achitata datoria. Trebuie sa plătesc 1/3 din salariu timp ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)