avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent personal

Buna ziua as dori sa stiu si eu cum pot proceda ca din indemnizatie de insotitor sa devin salariat asistent personal ca au spus ca nu au fonduri la D.G.A.S.P pentru angajari si am depus o cerere de un an de zile .Astept raspuns.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Luchian nicoleta , utilizator 14:03, 2 Noiembrie 2018
Prin incheierea unui c.,i.m. cu Primaria , dar daca sustin ca nu au fonduri va fi greu de incheiat un astfel de c.i.m.
Multumesc mult pentru ajutor.Va doresc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. doresc sa devin asistent personal pentru bunicul ... Lorimariailona Lorimariailona Bună ziua. Doresc sa devin asistent personal pentru bunicul meu cu grad mare de handicap și de la asistenta sociala mi s a spus ca nu este posibil deoarece ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
2 contracte individuale de munca yleana yleana Buna ziua! In prezent am indemnizatie insotitor pentru copilul meu cu handicap grav. Trecand pe la Primarie am depus cerere pentru angajarea mea ca asistent ... (vezi toată discuția)