avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Doresc sa devin asistent personal pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Doresc sa devin asistent personal pentru bunicul ...

Bună ziua. Doresc sa devin asistent personal pentru bunicul meu cu grad mare de handicap și de la asistenta sociala mi s a spus ca nu este posibil deoarece eu și soțul avem acte pe casa bunicilor. Contractul făcut de bunici nouă nu este de vânzare cumpărare ci de intretinator.
A-și dori să știu dacă există vreo portiță totuși pentru a face angajarea ca asistent personal
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:43, 28 Septembrie 2024
Bunicul ce indemnizatie primeste in prezent de la primarie (asistenta sociala) ?
Daca el a optat pentru indemnizatia de insotitor de 2.363 lei, nu aveti cum sa va angajati ca asistent personal.

Nu se poate cumula indemnizatia de insotitor cu salariul unui asistent personal.

Doar daca bunicul opteaza sa aiba angajat un asistent personal, renuntand la indemnizatia de insotitor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde as putea face sesizare pt primarie dacă primarul refuza ... CatalinaBonciu CatalinaBonciu Unde as putea face sesizare pt primarie dacă primarul refuza angajarea mea ca asistent personal. Soțul este încadrat în gradul de handicap grav cu asistent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum se poate inceta activitatea unui asistent personal ... sandurad sandurad Buna ziua. Cum se poate inceta activitatea unui asistent personal la o persoana cu handicap.Asistentul personal de 3luni nu a trecut pe la persoana cu handicap (vezi toată discuția)
Transfer grigstav grigstav SUNT persoana adulta si am gradul de handicap grav -locomotor.Am optat pentru insotitor ,DECI NU ESTE VORBA DE ASISTENT PERSONAL..IN DISPOZITIA primita DE LA ... (vezi toată discuția)