avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție !
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție !

Buna ziua!Ma aflu in perioada de CCC și sunt insarcinata !La momentul nașterii primul copil va avea 1 an și 7 luni!Eu nu ma voi întoarce la munca pana voi naște ,in aceste condiții primesc un supliment pentru primul copil,pana când acesta va face doi ani,plus indemnizația de CCC?Si cum anume voi proceda pentru a intra in CCC pentru cel de-al doilea copil?Indemnizatia va rămâne aceeași și pentru al doilea copil?intru dintr-un concediu in altul?Ce anume am nevoie de la angajator?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 2 Noiembrie 2018
Pe perioada de supapunere, veti primi indemnziatia pentru CCC1 plus 1250 lei.

Veti intra din CCC1 in CCC2.

De la angajator aveti nevoie doar de decizia de prelungire a CCC.
Și indemnizația pt CCC2 va rămâne aceeași cu CCC1?Nu se va mai recalcula ,așa e?Va mulțumesc !
Ar fi mai bine sa intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nastere al doilea copil in timpul cic pentru primul copil habar habar Buna ziua Am urmatoarea situatie. In momentul de fata eu ma aflu in concediu ingrijire copil si primesc indemnizatie. Sotia nu lucrase suficient ca sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru al doilea copil!! Corina271 Corina271 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute Sotul este in concediu crestere copil si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil, restructurare, indemnizatie bebe2 bebe2 Buna ziua, Vin cu cateva intrebari: Ma aflu in concediu pt crestere copil de pana la 2 ani si primesc o indemnizatie de 1200 ron. Daca sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)