avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare suspendare ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare suspendare ccc

Buna ziua! Daca nu vreau luna tatalui si nici stimulent, cand ma intorc la munca dc, copilul implineste 2 ani in 15,07,19?
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
mino2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: mino2011 , utilizator 15:49, 20 Noiembrie 2018
Nu se intelege exact ce doriti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt doua situatii:
- Daca tatal copilului îndeplinește condițiile de a beneficia de indemnizatia CCC, revenirea la munca se face începând cu Data de 16.06.2019.

- Daca tatal copilului nu îndeplinește condițiile de a beneficia de indemnizatia CCC, revenirea la munca se face începând cu data de 16.07.2019.

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca dupa ccc Gisela Gisela Buna ziua. Situatia este in felul urmator: fetita mea acum are 1 an si 4 luni. Cand trebuie eu exact sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Arsenia2018 Arsenia2018 Trebuie să te întorci la serviciu cu 60 zile mai devreme de finalizarea celor 2 ani de concediu creștere copil sau inaintea împlinirii vârstei de 2 ani ... (vezi toată discuția)