avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cota indiviza bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cota indiviza bloc

La blocurile unde exista spatii comerciale (prevazute in proiect si construite inainte de 1989) la parter, acestea participa la calculul cotei indiviza a blocului si implicit la cheltuielile comune ale asociatiei?
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:14, 2 Noiembrie 2018
Daca spatiile comerciale fac parte din imobil si din asociatia de proprietari,obligatoriu trebuie sa contribuie lunar la acoperire parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota indiviza mihaialbert mihaialbert Am un spatiu comercial la parterul unui bloc. Cei din asociatia de propietari m-au trecut la intretinere cu jumatate din salariul femeii de servici( desi ... (vezi toată discuția)
Proprietarii dintr-un bloc nou au infiintat recent asociatie ... andreeauricaru andreeauricaru Proprietarii dintr-un bloc nou au infiintat recent asociatie de proprietari. Recent, am avut acces la documentele dezvoltatorului si am remarcat ca spatiile ... (vezi toată discuția)
Spatii comerciale la parterul blocului JancsiB JancsiB Spatiile comerciale de la parterul blocului sunt obligate la plata cheltuielilor comune conform cotei parti indiviza? (vezi toată discuția)