avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salarii

As vrea sa stiu daca o firma nou infiintata , care ia lucrari in constructii, amenajare si finisare, angajeaza o echipa de muncitori, dar acestia nu vor lucra toata ziua ci doar cateva ore pe zi. ce fel de angajare ar trebui facuta , contract de colaborare , de prestari servicii , cum ar trebui angajati? Mentionez ca ei nu mai lucreaza in alta parte , dar nici aici nu vor lucra cu norma intreaga . Multumesc pentru indrumare si sfat celor care imi vor raspunde
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 2 Noiembrie 2018
C.i.m. cu timp parțial, pe durata determinata sau nedeterminata
pe durata determinata
Este corect.,atunci : C.i.m. cu timp parțial, pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja pe cineva fiind intr-o perioada de probe? nicolaecostel nicolaecostel Buna seara la toata lumea. Doresc sa-mi formez o echipa care sa lucreze in constructii. Ideea este ca nu pot sti de la inceput ce calitati are fiecare ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! soțul meu este angajat la o firma de construcții ... MarinAlina1405 MarinAlina1405 Buna ziua ! Soțul meu este angajat la o firma de construcții cu norma întreagă și ar dori sa înceapă colaborarea și cu alta societate. Cea din ... (vezi toată discuția)