avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere 2017

Buna ziua ,
Termenul pana la care Anaf trebuia sa trimita deciziile de impunere pe anul 2017 a fost 30 Oct.Cu toate astea eu nu am primit decizia.Mai este cineva in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:51, 2 Noiembrie 2018
Stati linistita ca nu sunteti singura. Si pana vor ajunge la domiciliu mai este caci termenul era doar dea le procesa ei, nu dea le primi casa cei interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf nu mi-a trimis notificare cat am de platit pt venit in strainatate; ce fac? toma.andrei90 toma.andrei90 Buna ziua, Sunt salariat, am un contract de drept de autor in Republica Moldova. Anul acesta (2017), am declarat veniturile pe anul trecut (2016) cu ... (vezi toată discuția)
Completare in declaratia unica decontare cas ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt PFA si in anul 2017 am declarat anticipat un venit net sub venitul minim ... (vezi toată discuția)
Anaf - contributii sanatate c_maria c_maria Buna ziua! Lucrez ca persoana fizica autorizata si, pana in acest moment, nu am primit pentru anul 2015 decat decizia de impunere pentru pensii. Deoarece ... (vezi toată discuția)