avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsirea țării cu un minor Hotarare Jud ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsirea țării cu un minor Hotarare Jud definitiva

Buna ziua! Am aceasta hotărâre rămasă definitiva! Citez:
“ Suplinește acordul pârâtului pentru întocmirea pașaportului pentru minorul AAG, născut la data de 2001 și pentru ca minorul sa poată părăsi teritoriul României însoțit de mama in perioada vacantelor!”
Întrebarea mea este Pentru a pleca in străinătate împreuna cu copilul meu minor trebuie sa o fac in perioada vacantelor școlare? Copilul meu încă nu merge la grădinița! Sau se referă la concediu (vacanța)? Noi avem deja bilete plătite pentru aceasta luna iar din câte stiu in Noiembrie nu este vacanța școlară!
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
anamaria20210, utilizator
Cel mai recent răspuns: anamaria20210 , utilizator 12:36, 3 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc din suflet pentru răspuns doamna avocat! Între timp eu am scris un email și la poliția de frontiera și domnii mi-au răspuns intr-un mod cât se poate de oficial ca instanța mi-a dat dreptul sa plec cu copilul doar pe timpul vacantelor! Acum nu stiu ce sa fac. Sa încerc sa plec in Noiembrie (Oricum biletele sunt plătite) ! Ce ma sfătuiți? Sau credeți ca aici totul de cum interpreteaza polițistul vamal hotărârea?! Vacanța școlară sau excursie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a pleca in străinătate cu un minor anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Vreau sa plec in excursie împreuna cu fiul meu minor in afara țării ! Ce acte imi sunt necesare? Menționez ca am de la judecătorie o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Pot rezerva bilet avion pt minor fara pașaport MYK272est MYK272est Buna seara! Știe cineva daca se pot cumpăra/rezerva bilete avion pt un copil minor care nu are pașaport încă? Vreau sa cumpar biletele pt o vacanta in ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara (probleme) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna seara! Scurt si la obiect... Ei divortati, ea in Romania iar el prin Italia. Din casatorie a rezultat un copil (9 ani). De fostul sot nu se mai stie ... (vezi toată discuția)