avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA

-as vrea sa stiu daca am amenzi de circulatie, si vreau sa deschid un PFA, ma afecteaza intr-un fel?
- Ca PFA cu activ principala de comert cu amanuntul, imi tb casa de marcat?
- cate activ secundare pot alege cand deschid un PFA?
- daca am pfa imi pot baga cartea de munca?

va multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:36, 17 Noiembrie 2009
-amenzile de circulatie nu afecteaza deschiderea uni pfa;
-pentru comert cu amanutul da obligatoriu casa de marcat fiscala;
-pentru pfa activitatea se stabileste in functie de autorizatia care da dreptul la activitate independenta sau intr . familiala
-da, este obligatoriu asigurarea in sistemul de pensii pentru PFA iar cartea de munca sa inregistreaza la Casa Judeteana de pensii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa PORA AMALIA PORA AMALIA -As vrea sa stiu daca am amenzi de circulatie, si vreau sa deschid un PFA, ma afecteaza intr-un fel? - Daca o pers apare la biroul de credite ca debitor ... (vezi toată discuția)
Vanzari - cumparari produse numismatica spava777 spava777 Buna ziua ! In timpul liber doresc sa ma ocup de vanzarea- cumpararea produselor numismatice. Doresc sa aflu care este \\" forma \\" legala ptr a practica ... (vezi toată discuția)
Pf sau af symonika_kreatza symonika_kreatza Buna ziua.Am cateva intrebari.Ce este mai convenabil? Lucrez in constructii si am fost dat in somaj. Eu activez in continuare la acel patron dar nu am nici o ... (vezi toată discuția)