avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

-As vrea sa stiu daca am amenzi de circulatie, si vreau sa deschid un PFA, ma afecteaza intr-un fel?
- Daca o pers apare la biroul de credite ca debitor restant si isi deschide un pfa, poate lua un credit pe pfa, daca da, dupa cat timp de la infintarea pfa-ului?
- Ca PFA cu activ principala de comert cu amanuntul, imi tb casa de marcat?
- Cate activ secundare pot alege cand deschid un PFA?
- Daca am pfa imi pot inregistra cartea de munca pe pfa?

va multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 00:27, 14 Noiembrie 2009
Ai pus multe intrebari ; eu voi raspunde la una : da , iti trebuie casa de marcat
daca esti pfa nu ai voie sa ai angajayt, va trebui sa iti faci contract la pensii si la sanatate,ca sa iti mearga vechimea pe cartea de munca.
Cu privire la activitatile secundare si/sau principale pe care le poti alege , acestea pot fi acele activitati pentru care ai calificare .....sau mai exista un cod CAEN de activitate in sistem MLM 4618 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa PORA AMALIA PORA AMALIA -as vrea sa stiu daca am amenzi de circulatie, si vreau sa deschid un PFA, ma afecteaza intr-un fel? - Ca PFA cu activ principala de comert cu amanuntul, imi ... (vezi toată discuția)
Caen pentru editare reviste de publicitate si pentru elevi mvd1314 mvd1314 Buna ziua am o mica dilema: pentru a infiinta o SC cu domeniu de activitate: - editarea si distribuirea revistelor pentru elevi; - editare reviste de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)