avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Întârziere licitație
Discuție deschisă în Executare silită

Întârziere licitație

Bună.santem in executare silita pentru un credit de nevoi personale restant la BRD.ni s-a pus sechestru pe casă.am cooperat,chiar am plecat in chirie din locuință ca sa o poată vinde,vrem și noi să scăpăm de datorie.ei au făcut doar evaluarea,și din martie nimic... Casa rămasă goala a fost și vandalizată,nu v-a mai avea preț nici pe jumătate din datorie.ce e de făcut în acest caz? Sânt stresată. Va mulțumim anticipat
Cel mai recent răspuns: Atropa belladonna , utilizator 10:17, 5 Noiembrie 2018
Puteti depune plângere penală pentru distrigere. Aveti grija la termenul de depunere a plângerii. Puteti incerca sa găsiți dvs un cumpărător.
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
am incercat,dar de cate ori am avut cumparator,l-am pierdut,fiindca nu se intelegeau la timp executorul cu nu stiu cine e celalalt,reprezentant al bancii ceva si nu ne lasau sa o dam cu cat aveam oferta pentru ca nu acoperea datoria.multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala de inselaciune Activ Investigatii SRL Activ Investigatii SRL Buna ziua , Am inregistrat datorii la plata chiriei unui sediu , catre o persoana juridica. Am platit cand am putut, am vorbit cu dansii la telefon, nu ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator si prejudiciu ContSters201986 ContSters201986 Buna ziua.Imi cer scuze ca va tot deranjez cu intrebarile mele.A inceput procesul pe fond si avocata mi-a sugerat sa mmerg pe recunoastere la fel cum mi-ati ... (vezi toată discuția)
Pensie pe card bandi2 bandi2 buna,am cardul de pensie la raffeisen bank,am si datorie lunara de 50 de euro.platesc lunar,rata,si cu toate astea banca mi a retinut din pensie.adica cand sa ... (vezi toată discuția)