avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost bruscată de șeful meu, care m-a și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost bruscată de șeful meu, care m-a și concediat verbal în timpul agresiunii. Sunt însărcinată și am anunțat acest lucru, este legal ce vrea să facă?

buna ziua am si eu o intrebare am anuntat ca sunt gravida la locul de munca si dupa aproximativ 1 luna am fost bruscata adica impinsa de seful meu si urland la mine ca sunt concediata ce pot face in cazul asta unde ma pot adresa sa fac o plangere, sesizare ceva. Din cate stiu legal nu poti concedia o angajata care este insarcinata va rog sa ma ajutati
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: alisss 92 , utilizator 15:52, 5 Noiembrie 2018
va multumesc frumos pentru ajutor atunci daca miercuri imi pun concedierea in fata o sa contactez un avocat sa fac tote demersurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare contract de muncă în perioada sarcinii. ce pot face ca să beneficiez de drepturile pe care le-aș fi avut dacă eram angajată în momentul nașterii bebelușului? Ramomary Ramomary Buna ziua.Sunt insarcinata in 14 saptamani iar azi am fost sa mi fac dosaru pt risc si angajatorul mi a zis ca nu se poate pt ca mi a desfacut contractu de ... (vezi toată discuția)
Prenatal baltamircea baltamircea sotia mea a ramas insarcinata in luna decembrie.Incepand cu 01 01 2015 a luat tot concediul de odihna pt ca nu a mai putut merge la munca.Dupa ce a terminat ... (vezi toată discuția)
Desfiintare loc de munca ioana_6334 ioana_6334 Buna ziua, am fost instiintata verbal de superiorul ierarhic, vineri la sfarsitul programului ca mi se va desfiinta postul ca urmare a unei reorganizari a ... (vezi toată discuția)