avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare procese in faliment
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare procese in faliment

buna ziua !

daca administratorul imputernicit al unei societati comerciale care a fost declarata de curand in faliment , are un proces penal pe rol cu o alta societate la care are un BO refuzat la banca si este acuzat de inselaciune ... procesul respectiv se suspenda , avand in vedere ca societatea este in faliment (dizolvare) in momentul de fata ...? si societatea respectiva trebuie sa ia legatura cu administratorul desemnat privind falimentul (insolventa) ?

va multumesc mult !
Astept raspuns ...urgent.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR , Avocat 20:58, 12 Noiembrie 2009
Inselaciunea este o fapta penala,art.215 c.penal ,poate ati emis CEC, nu BO .Un BO refuzat la banca nu poate sa atraga sanctiunea de inselaciune doar daca ati eliberat in fals acest BO . Atunci raspundeti penal d-voastra nu are legatura cu firma . Cine a declansat falimentul ? Daca aveti dosar de executare silita acela puteti sa il suspendati si sa cereti inscrierea lui pe lista creditorilor.Toate aceste demersuri la face lichidatorul sau administratorul desemnat de acesta. Oricum ar fi bine sa luati legatura cu un avocat sa vada ce este cu acel dosar de inselaciune, sa dovediti ca nu e inselaciune ,el nu se suspenda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare procese in faliment redstyle redstyle buna ziua ! daca administratorul imputernicit al unei societati comerciale care a fost declarata de curand in faliment , are un proces penal pe rol cu o ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin care nu sunt avalizate sfat sfat ce se poate intampla daca am un bilet la ordin semnat dar nu avalizat, iar societatea emitenta a intrat in faliment? nu are nici o valoare? era mai bine daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ,refuz cec lidia.balasa lidia.balasa Buna ziua, In iulie 08 am inceput o activitate comerciala ce presupune livrarea de materiale de constructii catre micii meseriasi, tot atunci am incheiat ... (vezi toată discuția)