avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reziliere contract

Asociația de proprietari unde sunt președinte a luat decizia rezilierii contractului EXPIRAT cu SC ISTA SRL întrucât calculul sumelor de caldura nu a fost făcut corespunzător. Astfel SC ISTA a fost notificata și am primit răspuns ca nu sunt de acord cu rezilierea. Decizia de debranșare de la repartitoare este temporara urmând ca după ce vom obține oferte de la alte firme sa recontorizam apartamentele. Ce putem face in continuare?
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 06:07, 6 Noiembrie 2018
Atat timp cat exista hotararea dezafectarii repartitoarelor de cost energie termica,informati oficial agentul economic ca solicitati rezilierea contractului ca urmare a inexistentei obictului prestatiei convenite
Verificaţi în contractul cu ISTA condiţiile de reziliere pentru a fi sigur că vă încadraţi în ele.
Atenţie la clauza de prelungire automată (în genul celor de la telefonia mobilă).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare imobil tibiolah tibiolah Locuiesc intr-un imobil in care 3 scari (~120 apartamente ) sunt constituiti in Asociatie de proprietari de tip condominiu. O scara ( ~40 ap. ) este integral ... (vezi toată discuția)
Despre repartitoare nika_bv nika_bv buna ziua am si eu o problema cu cei de la asociatie,mi-au bagat cost pentru caldura ce circula prin tevile de la beci, spune ca e bun comun si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri caldura la comun. w_v_w_v w_v_w_v Cum sa fac cu firma care repartizeaza costurile(ISTA) ca nu vor sa scoata de la plata pe cei debransati(desi timp de 2 ani au vrut) si aplica ordinul ... (vezi toată discuția)