avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 6 indivizi s-au luat la bataie cu fratele meu.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

6 indivizi s-au luat la bataie cu fratele meu.

Buna ziua, aseara eram cu alti 5 prieteni printre care si fratele meu la gara, povesteam cand un grup de indivizi au trecut pe langa noi, eu eram in masina cu un prieten si fratele meu a venit la geam sa vada ce facem, in spatele lui s-a oprit un individ cu bicicleta, a lasat bicicleta jos si a inceput sa ii spuna fratelui meu " ce mă te crezi șmecher?" Fratele meu si-a aprins o tigara si ii spunea individului ca el nu are nici-o treaba cu nimeni, tot repeta asta, acela isi apasa fruntea pe fruntea fratelui meu si repeta "te crezi smecher?" Apoi au venit niste prieteni din grupul lor sa ii desparta. Cel care a inceput sa intors inapoi si s-a ajuns la bataie. Cel care a inceput a cazut cu capul intr-o sticla sparta de bere si prieteni lui au venit sa il stranga pe fratele meu de gat, unul dintre indivizi l-a băgat pe fratele meu in masina unui prieten de al nostru si a zis il duca urgent de la fata locului sa nu il omoare. Au apucst sa urce in masina soferul fratele meu si incs un prieten a blocat usiile si indivizii au inceput sa loveasca masina, atunci soferul s-a panicst si a plecat cu masina, unul dintre ei s-a agatat de masina si i-au fost calcate picioarele. Ce se poate intampla? Grupul nostru nu a avut treaba cu nimeni, erau necunoscuti. Puteti sa imi spune-ti la ce sa ne asteptam?
Aici cine va fi găsit vinovat va putea fi tras la răspundere penală .Totul se clarifică pe bază de probe. Fiecare va răspunde în funcție de contribuția avută la activitatea infracțională. Probabil că veți depune și unii și ceilalți plângere. Și în acest caz se vor efectua cercetări. Este greu să vă spunem noi cine și ce va păți din toată treaba asta. Ați putea să încercați să cădeți la pace, ar fi mai bine pentru toți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict soldat cu rani minore beaganea beaganea Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare legala pentru fratele meu in varsta de 20 de ani care a participat activ la un conflict. Las mai jos povestea ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente arys arys In data de 28.12.2008 fratele meu de 18 ani a fost atacat de 4 indivizi presupunem minori.Are 15 zile de spitalizare si certificat medico-legal.Pe unul dintre ... (vezi toată discuția)
Amenințări, urmărire și loviri ionut2131 ionut2131 Bună ziua! In urma cu 4-5 luni, un baiat s-a luat de prietena mea pe strada. EI nu se cunosteau persoanal, nu avusera nicio legatura. Baiatul respectiv se ... (vezi toată discuția)