avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac

Bună ziua. am depus o cerere de deschidere a unui proces de tagada a paternității, după care, mi-a venit acasă un plic cu o cerere ca in termen de 10 zile sa mai depun niste acte la dosar alfel imi anulează cererea, cum nu eram in țară, nu am putut depune actele in acest termen si mi s-a anulat cererea. ce pot face in aceste condiții, există o cale de atac? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:13, 5 Noiembrie 2018
Buna seara
Daca mai sunteti in termen sa atacati acea inchidere atacat daca nu mergeti si recopiati actele din vechiul dosar si depuneti altul dar fiti atent sa puteti toate actele solicitate de instanta.
E bine sa va angajati avocat ca sa va reprezinte interesele.
Nu are rost sa atacati incheierea de anulare a actiunii, atatat timp cat nu ati depus in termen actele solicitate de instanta.

Formulati o alta actiune de data aceasta completa, luand eventual legatura si cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire cauțiune anulată. ce trebuie să fac în continuare ca să-mi pot recupera banii? andrea_u andrea_u Buna seara, In 2014 februarie am castigat primul proces impotriva unui IFN - anularea executarii silite. Iar in aprilie 2014 a fost aprobat si restituirea ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza tagada paternitatii geodelia geodelia Am nascut pe 13-10-2017 iar hotararea definitiva de divort am primit.o tocmai pe la sfarsitul lunii.copilul poarta numele meu de fam.(nm.de fata) dar la tata e ... (vezi toată discuția)