avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... pot cere daune morale.?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

pot cere daune morale.?

Buna ziua! Am o gravă problemă cu Apa nova.Ma dat dinou in judecata pt.nepalata.Eu sunt la zi cu factura la apa..In luna August am plătit o restanță, plus cheltuieli de judecată, Dar eu nu am fost înștiințare atunci ca m-au dat in judecata, nu am primit citate si nici hotărâre judecătoresc, cu toate acestea am plătit cheltuieli de judecată și restanță. De atunci sunt la zi cu factura iar Apa Nova ma dat Dinou in judecata.Ce pot face si daca pot cere daune morale

Alte discuții în legătură

O asociaþie de locatari poate fi datã în judecatã? marcs1 marcs1 Asociaţia noastră de locatari a fost dată în judeata de DISTRIGAZ pentru plata facturilor restante la gaze (la un branşament separat ce alimenta vechia ... (vezi toată discuția)
Prejudicii de judecata shateny shateny Buna ziua! Intampin urmatoarea problema. Am avut o restanta la intretinere in valoare de 10.000 lei, administratorul ma tot amentinta ca ma da in judecata, ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu a platit la service-ul unde mi-am reparat masina si am fost dat in judecata Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna ziua, am si eu o problema si anume: in aug 2010 am fost lovit din spate in timp ce stationam la semafor; am facut constatarea amiabila cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)