avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prejudicii de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prejudicii de judecata

Buna ziua! Intampin urmatoarea problema. Am avut o restanta la intretinere in valoare de 10.000 lei, administratorul ma tot amentinta ca ma da in judecata, insa nu am primit nicio instiintare in acest sens. In luna august am achitat integral aceasta suma. Acum, in luna noiembrie mi se aduce la cunostinta faptul ca am de platit prejudicii de judecata in valoare de 1000 lei. Nu inteleg, pentru ce? pentru ca nu am primit nicio citatie cum ca as fi data in judecata si de ce tocmai acum?normal nu trebuie ca Judecatoria sa trimita o citatie prin care sa fiu informata ca am fost actionata in judecata de catre X?ce pot face in acest sens? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: shateny , utilizator 20:08, 25 Noiembrie 2010
Ca sa platiti cheltuieli de judecata este nevoie ca sa existe o hotarire judecatoreasca in urma unui proces unde trebuia sa fiti citat. Daca nu exista un asemenea titlu nu avetiu de ce sa va faceti griji
Orice suma financiara care va este impusa trebuie sa fie justificata cu document legal
In cazul dvs ,daca ar fi existat o actiune pe rolul instantei de judecata ,pentru ca procedura sa fie legal indeplinita,ar fi trebuit sa fiti legal citata
Administratorul in calitatea de simplu angajat al asociatiei nu are limita de competenta sa ameninte
In conditiile in care nu vi se prezinta un document legal,nu va revine nicio obligatie pentru plata
Solicitati implicarea presedintelui de asociatiei care este reprezentantul legala al
acesteia
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc pentru raspunsurile oferite. ma voi adresa presedintelui asociatiei de locatari pentru a-i solicita un document justificativ. sa inteleg ca acest document ar trebui emis de Judecatorie pe numele meu si in primul rand ar fi trebuit sa mi se trimita prin posta in casuta postala, nicidecum Asociatiei, nu? in plus aceasta suma nu ar trebui platita Judecatoriei probabil intr-un cont deschis la Trezorerie? in schimb ea mi-a fost adaugata la intretinerea de pe luna aceasta......astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere si restante,refuz incasare bani unlocataranonim unlocataranonim Buna ziua,dupa cum multi romani resimt criza din greu si eu sunt unul dintre ei,am ramas o perioada fara loc de munca si normal ca s-au adunat ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere kondorul kondorul Buna seara, Va rog cititi cu rabdare. Incepand din iunie 2015 administratorul asociatiei de locatari a fost destituit din functie, deoarece in perioada ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata AlexandraSarghi AlexandraSarghi Buna ziua! Problema mea este legata de Asociatia de locatari. Soacra mea a fost chemata in instanta pentru suma de aproximativ 600 RON, reprezentant penalitati ... (vezi toată discuția)