avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... timp eliberare aviz mediu pentru un nou bransament la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

timp eliberare aviz mediu pentru un nou bransament la apa

Exista un articol de lege prin care sa urgentez /citez la obtinerea unui aviz de mediu la APM Constanta? Vrem sa facem LEGAL un nou bransament de apa, 4 m pe strada comunei, restul traseului pe o strada privata. Actual toate contoarele de apa sunt puse ilegal in curtea unui vecin care nu permite accesul RAJA. Am depus toate actele, taxele (proiect, schite, urbanism etc, TOT) deci toate actele, taxele , tot ce trebuie cf. legii 50 actualzate si stam de peste 3 saptamani..nu construim o casa, nu defrisam, ce sa facem????Multumesc frumos!!!!
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
maiaB, utilizator

Alte discuții în legătură

Aviz raja flo1982 flo1982 buna dimineata, in cazul in care am scos toate avizele pentru construire locuinta, respectiv lumina, mediu, romtelecom, iar cel de la apa mi a iesit negativ, ... (vezi toată discuția)
Schita bloc pt acord de asociere ContSters189595 ContSters189595 cum trebuie sa apara in acordul de asociere schita blocului, mai concret? se face de mana,sau se ia din anumite acte? nu avem decat planul de incadrare ... (vezi toată discuția)
Pot obliga primăria și furnizorul de apă să-mi avizeze un branșament propriu pentru apa rece? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți care ar fi metodele prin care pot obliga primăria și furnizorul de apă să-mi avizeze un branșament propriu ... (vezi toată discuția)