buna dimineata,
in cazul in care am scos toate avizele pentru construire locuinta, respectiv lumina, mediu, romtelecom, iar cel de la apa mi a iesit negativ, am fost sa schimb schita pt a lasa intre viitoarea constructie si teava de apa 10 m, acum schita veche fiind pe celelalte avize + certificatul de urbanism trebuie schimbate toate actele cu schita aceasta noua? RAJA nu mi accepta aceasta schita daca nu este in certificatul de urbanism. in cazul acesta spuneti-mi si mie ce am de facut, daca pot face ceva fara sa schimb iar toate avizele
Nu aveti ce face decat sa modificati certificatulde urbanism in sensul cerut de raja.. era obligatoriu sa va interesati inainte de conditiile cerute si de aceasta regie
Este si vina celor de la Urbanism! In mod normal dansii trebuiau sa confrunte planul de amplasament propus de dv. cu planul de retele pe care ar fi trebuit sa il aiba!
Acum nu aveti ce face decat sa vi se elbereze alt CU....poate gasiti intelegere la dansii si nu va mai cer sa refaceti si celelalte avize. Doar tot ei(serv. Urbanism)vor verifica documentatia de autorizare si vor elibera Autorizatia!