Bună seara! Am și eu o întrebare. Am deschis proces de divorț care include și custodia și pensia alimentară. Întrebarea mea este: aceste puncte se judecă simultan sau nu?
Mulțumesc!
Procesul de divort nu se finalizeaza pana nu se solutioneaza tot.
Unele procese de divort pot dura 4 ani pentru ca exista o mica problema...si nu se pot finaliza...
Depinde insa si de vointa partii adverse care face tot ce poate ca sa amane atatia ani...
Nu este chiar usor a se amana 4 ani, dar mereu exista cai in justitie daca sunt cautate...
Dvs. va grabiti sau ati dori sa prelungiti procesul cat se poate de mult?
Amanarile se fac adesea in functie de interesul din cauza...
Si urgentarile tot le fel...
Exista insa o anumita asemanare intre urgentari si amanari foarte lungi.Pot fi destul de greu de obtinut...
Se poate intampla ca in cazuri identice ca structura a apararii, un proces sa dureze 4 ani iar altul cateva luni.
Totul depinde de interesul partii din proces care se poate apara mai bine decat cealalta parte chiar si sub aspectul duratei procesului.
Eu vreau să termin cât mai repede... Acuma a ajuns întâmpinarea lui. Sunt într-o stare de stres nemaipomenită: jigniri, acuze, intimidare.... Vreau sa se termine cât mai repede.
Pt a se termina cat mai repede inseamna sa ajungeti la o intelegere, ceea ce nu pare a fi posibil.
Astfel de dosare sunt cu o incarcatura emotionala deosebita, tocmai de aceea e bine sa fiti sfatuita sau sustinuta de un profesionist. Incercati sa va departati putin de problema, pt a putea judeca cat mai bine lucrurile.
De multe ori cele scrise pe foaie raman doar la nivelul unor jigniri /descarcari ale frustrarilor acumulate si nu au nicio importanta in ceea ce priveste copilul si drepturile lui.
Divorț urgent!!!
Alexxa2
Am 61 de ani si doresc sa divortez. Soțul are 65. Suntem amândoi pensionari cu pensii acceptabile, sa zicem. Nu sunt minori implicați. In timpul căsniciei ... (vezi toată discuția)