avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CONTOARE APA CU CITIRE RADIO
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CONTOARE APA CU CITIRE RADIO

In adunarea generala a locatarilor, se ia hotărârea ( cu 50%+1 ) ca dupa montarea contoarelor de apa cu citire radio, diferențele de apa ( pierderile de apa) sa fie repartizate doar către cei care au refuzat montarea acestor contoare .
Este legala punerea in practica a acestei hotărâri a majorități locatarilor?
Firmele care montează aceste aparate susțin ca nu se poate ,, interveni,, asupra contorului fără a se vedea în sistem ; se elimina eroarea umana de citire și se citesc in același timp toate contoarele
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
avrram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:39, 30 Martie 2022
Blocurile sunt DEJA contorizate pe apa, pe scari si pe apartamente (fiecare coloana). Alte contoare (apometre) nu aduc nici un avantaj pt noi. Doar comisioane la cei care fac contractele, pe care nu le vede nimeni si, obligatie de plata LUNARA, in plus, a unei sume pt "citirea" aparatelor de catre smecheri. Cine nu vrea sa plateasca in plus la apa (si asa destul de scumpa), nu isi pune.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
cpaslaru, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca unii sunt smecheri, ceilalti care nu dau indexurile la timp, cum sunt?

exista optiunea de a cumpara sistemul cu tot cu cititor si soft......asa nu mai iau altii comisioane
Eu am procedat precum zice @hob mai sus.
Nu este asa de greu, dar nici usor. Va trebuie un laptop si ceva experienta cu sistemele informatice si, desigur o firma care sa va livreze echipamentele, softul si licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea consumurilor de apa anduzexe anduzexe Buna seara, De mai bine de un an in bocul in care locuiesc s-au montat contoare noi de apa cu citire radio. Lunar primesc de la ISTA o Nota de consum ... (vezi toată discuția)
Calcul eronat techem sau sunt eu absurd ? de curand am luat in ... Mytro Mytro Calcul eronat Techem sau sunt eu absurd ? De curand am luat in administrare o asociatie unde calculul se face de catre Techem, exista o parte proprietari ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari:repartizarea cheltuielilor cu pierderile anca2011 anca2011 Este corect ca asociatia de proprietari sa ma factureze pe langa metrii cubi de apa pe care ii consum lunar,alti metrii cubi de apa, care zic ei(cei de la ... (vezi toată discuția)