avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum se face corect o factura pt ii(vanzare dovleci)?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum se face corect o factura pt ii(vanzare dovleci)?

In factura se poate trece in afara de nume ,prenume ,adresa si serie +nr c.i.?Se mai trece cnp ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:56, 6 Noiembrie 2018
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce date personale sunt necesare pentru a factura pf din afara romaniei? Mr. M Mr. M Buna ziua, Am o intrebare legate de facturarea clientilor Persoana Fizica din afara Romaniei. Stim ca pe teritoriul Romaniei un SRL, trebuie sa mentioneze ... (vezi toată discuția)
Adeverință legea 118 minanika minanika Pentru a face o solicitare din partea instituției de învățământ privind eliberarea acestei adeverințe cu acordul profesorilor, ce informații trebuie ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii fara cnp Mihai_psy Mihai_psy Buna ziua, Detin un cabinet individual de psihologie si am doua intrebari, daca ma puteti ajuta, va rog. 1. As dori sa stiu daca pentru sedintele de ... (vezi toată discuția)