avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In legătură cu indemnizația copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In legătură cu indemnizația copilului

Bună ziua, vroiam să întreb dacă am băgat actele pentru indemnizația pentru creșterea copilului pe 18 septembrie vroiam să știu în cât timp voi afla dacă mi sa aprobat dosarul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 7 Noiembrie 2018
Cam in 2/3luni ar trebui sa vi se vireze banii.

De aflat ,puteti afla doar interesandu-va la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost in crestere copil pana in iunie, nu am avut ... Deea2121 Deea2121 Buna ziua , am fost in crestere copil pana in iunie , nu am avut cu cine sa il las sa merg la munca si mi-am depus actele de Somaj , in prezent voi lua 6 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)