avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... depunere Intampinare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

depunere Intampinare

Buna ziua, sunt plecat in interes de serviciu de cateva saptamani, fosta concubina ma dat in judecata pt pensie alimentara,am termen de 25 de zile sa depun intampinarea, pot sa aman depunerea sau sa trimit pe altcineva sa o depuna in locul meu .
MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:05, 7 Noiembrie 2018
Buna ziua,
De amanat nu puteti amana. Trebuie sa respectati termenul de 25 de zile.
Dar, chiar daca sunteti plecat, puteti trimite intampinarea prin posta.
Sau daca doriti, puteti sa angajati un avocat care sa va redacteze si sa va depuna intampinarea, evident in urma semnarii cu acesta a contractului de asistenta juridica.
Buna ziua,
O transmiteti prin posta, in termenul legal, in doua exemplare.
Transmiteti-o prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ca sa aveti si dovada transmiterii.
Doar avocatul sau o persoana care sa aiba procura la notar poate depune întâmpinarea
O puteti depune online prin email dar sa fie semnata in cele 25 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa documente dosar tribunal zpavel_alia zpavel_alia Buna ziua, avocatul nu a atasat la raspunsul la intampinare cateva documente, desi a mentionat in adresa ca le ataseaza. Chiar daca i- am solicitat sa ... (vezi toată discuția)
Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. ... SANTIER SANTIER Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. Pe 30,12,2021 a devenit contact direct covid 19, A anuntat DSP, nu si med de familie (inca, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara iahim87 iahim87 Buna ziua, matusa mea are o fetita din prma ei casatorie si primeste pensie alimentara pentru copil. Are o hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)