avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa documente dosar Tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa documente dosar Tribunal

Buna ziua, avocatul nu a atasat la raspunsul la intampinare cateva documente, desi a mentionat in adresa ca le ataseaza. Chiar daca i- am solicitat sa remedieze acum trei saptamani, azi am constatat ca nu a facut acest lucru. Termenul de judecata este pe 5 februarie, raspunsul la intampinare a fost comunicat celeilalte parti fara documentele atasate. Cum trebuie sa procedez? Va solicita instanta pe 5 februarie sa depuna documentele la dosar sau le pot depune eu personal pana atunci?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
zpavel_alia, utilizator
Cel mai recent răspuns: zpavel_alia , utilizator 17:50, 6 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa le expediati prin posta la dosarul instantei, in cel putin 2 exemplare.
Puteti sa le transmiteti si partii adverse prin posta - scrisoare cu valoare declarata astfel incat sa aveti dovada continutului transmis.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
zpavel_alia, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai bine îl schimbați...nu e normal sa nu depună.puteti depune si pe mail
Multumesc frumos! Pot trimite numai pe e-mail si la Tribunal si partii adverse?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur.

Alte discuții în legătură

Documentele pentru justiţie se pot transmite şi electronic ? asd1 asd1 Am de depus până Luni 03.08.2015 o Plângere împotriva unei soluţii de clasare a urmăririi penale, ultima valabilă - cea pentru judecarea în Cameră ... (vezi toată discuția)
Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)
Cerere prin fax handsu handsu O cerere transmisa prin fax la instanta ,pentru a nu pierde termenul , trebuie luata in considerare , sau nu este valabila ? (vezi toată discuția)