avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

Buna ziua
Am avut permisul suspendat pe 30 de zile si m-au prins la volan
Mi-au întocmit dosar penal si mi-au dat o dovada fara drept de circulație
Dupa aproape un an am fost chemat la poliție sa dau o declarație(am recunoscut fapta)
Dupa câteva luni am primit acasa o scrisoare precum ca am fost scos de sub urmărire penală si ca trebui sa ma duc la judecătorie sect3 sa imi elibereze certificatul de grefa
Dupa 3 zile am fost la judecătorie sa iau certificatul
Am fost la udriste sa imi restituie permisul le-am dat certificatul de grefa copie dupa buletin si copie dupa dovada
Cei de acolo mi-au spus sa vin dupa 5 zile lucrătoare
Puteți sa imi Spune-ți ce ar putea sa imi facă?
Imi eliberează permisul sau trebui sa mai stau 30-60-90 zile?!
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Mihai889, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai889 , utilizator 09:03, 10 Noiembrie 2018
Buna dimineata
Am vrut sa va spun ca mi-au restituit permisul si cei care sunt in situația in care am fost eu sa stea linistiti pentru ca o sa li se restituie permisul
Duceți-vă la ei si interesați-vă de dosar pentru ca asa se rezolva mai repede!!!
Mult succes!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Cu permisul suspendat? adriano88 adriano88 efectuam o depasire peste linia continua am fost filmat , de catre politisti oprit imediat ,sanctionat cu luarea permisului pe 30 zile dar permisul nu il aveam ... (vezi toată discuția)
Help...pot circula cu certificatul de grefa??? djay djay Salutari tuturor, Am urmatoarea dilema, mi-a fost retinut permisul de conducere pentru depasirea coloanei la trecerea la nivel cale ferata pentru 30 ... (vezi toată discuția)