avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Emitere carte de identitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Emitere carte de identitate

Daca pe un tanar de 20 de ani , parintii care sunt despartiti si locuiesc la adrese diferite, nu vor sa il ia in spatiu pentru a i se emite cartea de identitate , intrucat cea veche a expirat, ce este de facut? Pana in prezent el a locuit in apartamentul de 3 camere al mamei, de 59 mp, unde locuiesc 5 persoane, iar tatal locuieste singur intr-un apartament de 2 camere si mai are in proprietate inca un apartament de 2 camere pe care l-a inchiriat. Ce cale legala este pentru rezolvarea situatiei locative a tanarului, care are servici .
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
AnaAnita, utilizator
Inteleg ca are unde sta, nu are carte de identitate. Trebuie sa vorbeasca cu ei sa convinga un parinte, altfel, carte provizorie.
Si daca nu convinge niciun parinte, cartea provizorie pe cat timp e valabila?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat-lipsa domiciliu elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Fiicei mele i-a expirat cartea de identitate, locuim cu chirie, iar proprietarul nu vrea sub nici o forma sa ne faca nici macar contract de ... (vezi toată discuția)