avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare scadenta anticipata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare scadenta anticipata

Am facut un credit in valoare de 15000 lei la TBI (nu recomand) in luna februarie a acestui an. Am platit ratele pana in iulie, dar din pacate, am avut niste probleme financiare si de alta natura si nu am mai putut sa achit. Am trimis mail catre banca in acea perioada in care am cerut amanarea ratelorpentru 1-2 luni, dar nu am primit niciun raspuns.
Primind cateva plicuri acasa, am retrimis un mail luna trecuta, iar la o saptamana aproximativ am primit alt plic, dar de aceasta data de la ExpressCredit. Am trimis mail si catre cei de la ExpressCredit, dar de asemenea nu am primit niciun raspuns.
As vrea sa reincep sa achit ratele incepand cu luna aceasta, dar am primit notificare de scadenta anticipata daca nu platesc suma exigibila in decursul a 6 luni de zile.
Ce inseamna aceasta suma exigibila : ratele restante pana acum sau toata suma creditului?
Ce pot face in acest sens?
Daca nu am nimic pe numele meu, exista varianta sa vina executorul la adresa de domiciliu? Se pune doar proprire pe salariu?
Am foarte multe intrebari si nu stiu ce sa fac.
Sper sa ma puteti ajuta.
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Probleme rate restante la societate financiara nonbancara marian72 marian72 Buna Ziua! Ma numesc Stoian Petronela si ma confrunt cu o destul de stressanta problema,si anume: Am facut in 12/10/2006 un contract de credit de consum la ... (vezi toată discuția)
Tbi credit ionuthau ionuthau buna ziua am ales o rata anul trecut la altex prin tbi credit in decembrie am primit niste bonusuri si am decis sa achit rata respectiva in total am sunat la ... (vezi toată discuția)
Abuzuri din partea unei firme de recuperari creante kalasnikov1 kalasnikov1 Incep prin a va pune cateva intrebari: 1. La ce adresa de e-mail pot depune o reclamatie la ANPC Bucuresti? In urma cu cateva luni am mai trimis o reclamatie ... (vezi toată discuția)