avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor conditii periculoase bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor conditii periculoase bibliotecar

sunt bibliotecar din oct. 2007 si nu am primit acest spor niciodata.as avea sanse sa-l obtin in instanta?si dupa cat timp de la angajare pot primi sporul de vechime? (doi sau trei ani?)va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:32, 12 Noiembrie 2009
Si cititorii care lectureaza in acea biblioteca pot beneficia de spor pentru conditii periculoase, proportional cu prezenta lor in acel spatiu de cultura care pune in pericol viata sau sanatatea?
Sporul pentru vechime incepe de la 3 ani.
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2009
ContSters42179, utilizator
Pentru drepturile de natura salariala termenul de prescriptie este de 3 ani de la nasterea drepturilor respective.
Si cititorii care lectureaza in acea biblioteca pot beneficia de spor pentru conditii periculoase, proportional cu prezenta lor in acel spatiu de cultura care pune in pericol viata sau sanatatea?

Nu este o intrebare tendentioasa, chiar ma intereseaza, eu stau cam 12 ore pe saptamana in biblioteca municipala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar i dragomir angela dragomir angela Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se ... (vezi toată discuția)
Spor vechime MirelaNechifor MirelaNechifor Sunt Bibliotecar Comunal la Biblioteca Publica nu scolara si sunt salariata Primariei Nu mi s-a dat sporul de vechime de la data cand am ... (vezi toată discuția)
Gradatii bibliotecar sanda1956 sanda1956 Doresc sa stiu daca functia de bibliotecar debutat constituie o gradatie (vezi toată discuția)