avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperarea avansului rochiei de mireasa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperarea avansului rochiei de mireasa

Buna,
Luna trecuta am fost la proba unor rochii de mireasa iar printre persoanele care au fost cu mine se afla si viitorul sot si soacra mea.
Am probat mai multe rochii iar tuturor le-a placut un anumit model.
Am nunta anul viitor in vara iar mie mi s-a parut putin cam devreme pentru a comanda rochia de mireasa, asa ca cele de la magazin mi-au propus sa las un avans la magazinul lor. (toate rochiile lor aveau 10% reducere iar daca lasam avansul imi pastram reducerea la orice rochie din magazin).
Rochiile se fac pe comanda, dar cum ca am decis ca e prea devreme am zis ca e mai bine sa decid modelul rochiei pe care o vreau si sa imi ia masurile cand ma decid, deci practic nu am comandat nici o rochie inca.
Am probat rochii de la diverse magazine si simt ca m-am lasat mai mult influentata mai mult de parerea persoanelor care erau cu mine decat de parerea mea. Rochiile magazinului nu sunt urate, dar nu ma indentific cu nici una dintre ele, si as vrea sa imi recuperez avansul de 1000 lei.
As vrea sa stiu daca este posibil, avand in vedere ca am primit de la magazin copia unui contract in care apare doar suma platita in avans, data maxima in care as vrea sa fie o rochie terminata (mi-au spus ca chiar daca nu am ales rochia trebuie sa fixeze o data maxima pentru terminare) si ca mi se pastreaza reducerea de 10% la orice rochie din magazin .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:23, 6 Noiembrie 2018
Daca nu au inceput rochia ati avea sanse sa va dea banii inapoi.
Vedeti ce zic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de predare depasit si alte probleme kriptmelody kriptmelody Buna ziua, Am comandat o rochie de mireasa de la un magazin pentru care am platit un avans de 1.000 lei (conform fisa de comanda atasata aici -> ... (vezi toată discuția)
Opc actiune ilegala in favoarea consumatorului ContSters90741 ContSters90741 Buna ziua, Avem un client care a comandat o rochie mireasa, termenul de livrare era de 5 saptamani. In saptamana a 4-a i s-a comunicat data exacta de venire ... (vezi toată discuția)
Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)