avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imprumut angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imprumut angajat

In cazul in care doresc sa imprumut un angajat cu o suma de bani mai mare de 10.000 de lei cum e corect sa procedez? Sa fac un contract de imprumut intre SRL si angajat sau un contract intre persoane fizice? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 8 Noiembrie 2018
Suma de catre cine este oferita , de societatea sau de catre dvs.?
Mai exact.. detin un magazin alimentar iar angajata isi cumpara produse, face bonul fiscal iar banii ii pun eu in locul ei. Pastrez bonurile si lunar ii opresc o suma din salariu. Dar in ultimul an a trecut printr-un divort, pierderea unui parinte, de fapt, mai multe probleme si s-a adunat o datorie cam mare. Din acest motiv as vrea sa am o acoperire in cazul in care am vreo surpriza gen demisie.. Multumesc.
Puteti incheia un contract de imprumut la un notar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire produse in magazine cash ans carry ada36 ada36 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti daca este corect cum se procedeaza ... am fost inrt-un mare magazin la cumparaturi si am ... (vezi toată discuția)
Poate fi interpretata ca inselaciune? mariusilie mariusilie Cu ceva timp in urma am cumparat niste bunuri cu plata in rate, de la un magazin, contractul de imprumut fiind facut cu o IFN. Fara giranti, fara altceva. ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea angajatorului de a plati diurna ordogszabi ordogszabi Buna ziua, Firma la care lucrez are a politica diferita la acordarea diurnei catre angajati pentru deplasarile in strainatate. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)