avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Detalii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Detalii

Buna seara. Asi dori și eu să vă întreb ceva. Sunt mama a doi copii minori în varsta de 2 și 4 ani și am plecat in Spania la munca,iar copii au rămas în grija tatălui lor. Întrebarea mea este poate să îmi facă vreo plângere că am plecat de langa copii? Și dacă da cum rezolv această ploblema. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:43, 7 Noiembrie 2018
Ar fi fost bine, ca inainte de a pleca in Spania, sa anuntati Autoritatea Tutelara, de la domiciliul minorilor, precizand clar in grija cui au fost lasati minorii.
Au ramas cu celalalt parinte, nu trebuia anuntat nimeni.
E important sa ne spuneti de ce ne intrebati asta, sunteti despartita de tatal copiilor sau nu va mai intelegeti sau care e situatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Mama a parasit domiciliul conjugal CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: mama a 2 copii mici a plecat cu acordul sotului ei (tatal copiilor) la lucru in strainatate. ... (vezi toată discuția)
Procura sau nu pentru a lasa copilul la tata ? marlen33 marlen33 Buna ziua!Vreau sa plec pentru o anumita perioada sa muncesc in strainatate.L/am anuntat pe fostul sot ca in perioada cat voi fi plecata ii voi lasa copilul in ... (vezi toată discuția)