Conform drepturilor mele din această A.P.71 ilegală din toate punctele de vedere (ca și definiție clară a Condominiului de la art.2, litera h,, coroborat cu litera p, noi având minim 5 Condominii, nu unul, așa cum a fost declarat în fals la acordarea personalității juridice din 1997), drepturi existente mai ales în Legea nr. 196/2018, art. 28 și 29 (dacă sunt încălcate, sunt contravenții, deci infracțiuni, conform jurisprudenței Instanțelor din România), cer în mod oficial aplicarea Legii nr. 196/2018 de către noua conducere a A.P.71 Brăila (care nu poate fi legală dacă nu respectă faptul că și în 2017 și în 2018 hotărârile Adunărilor Generale sunt nule sau anulabile, având în vedere sentința definitivă din 14.02.2017, aceasta reprezentând un Precedent Judiciar, o Practică Unitară de care vor ține seama toate Instanțele din Brăila - pe Facebook am primit deja multe mulțumiri, pentru că proprietarii păgubiți din alte Asociații din România au câștigat datorită sentinței din dosarul meu, împotriva infractorilor care au dosare penale în lucru la Poliție și Parchet, din A.P.71). Nu înțeleg cum a putut fi aleasă ca membră în Comitetul Executiv al A.P.71 fosta casieră Ș.M., cea care a fost acuzată oficial de 4 judecători în procesul câștigat de mine pe 14.02.2017, de încălcarea legilor din domeniu, deoarece a adus 72 de Împuterniciri pe numele său, folosite abuziv la Adunarea Generală din 30.05.2015, pentru a o favoriza pe [
nu identificam nume de persoane] să câștige alegerile de atunci - NOROC CĂ ACELE 4 JUDECĂTOARE AU DAT ȘI SEMNAT NULITATEA ABSOLUTĂ A CELOR 11 HOTĂRÂRI LUATE ATUNCI, EU URMÂND SĂ PUN ÎN APLICARE SENTINȚA DEFINITIVĂ DATĂ PE 14.02.2017, APLICÂND PRINCIPIUL DIN NULITATEA ABSOLUTĂ - „RESTITUTIO IN INTEGRUM”, PENTRU A SE RESTABILI SITUAȚIA ANTERIOARĂ ACELEI „ADUNĂTURI” AȘA-ZIS GENERALE, SĂ MI SE RETURNEZE ACELE FONDURI CERUTE ILEGAL (O SPUN INSTANȚELE, PRIN ANULAREA RETROACTIVĂ A PROCESULUI VERBAL DE PE 30.05.2015).
CER NOII CONDUCERI (care în treacăt fie spus, nu știu cât de legală poate fi, deoarece au înlocuit o impostoare, care n-avea nicio calitate în A.P.71 și care a convocat niște Adunări Generale ilegale, încă din 2013 - am cerut în Instanțe Nulitatea Absolută a tuturor A.G. care încălcau legislația din domeniu, știind că N-AU FOST CONVOCAȚI TOȚI cei 458 de proprietari, care au fost lipsiți de dreptul de vot și de informare) SĂ APLICE URMĂTOARELE OBLIGAȚII VITALE PENTRU O ASOCIAȚIE DE PROPRIETARI, MAI ALES OBLIGAȚIILE PREȘEDINTELUI DIN LEGEA NR. 196/2018 DE A NE DA DREPTUL SĂ FIM INFORMAȚI DESPRE ORICE ACTIVITATE DIN CADRUL A.P.71, DAR ȘI DE A AFIȘA (sau să ni se dea voie să le copiem) ȘI CONTRACTELE TUTUROR ANGAJAȚILOR (mai ales ale celor doi infractori care mă calomniază și mă jignesc permanent - S.I. și C.M., care semnează acte ca și administratori, cu toate că știu că S.I. e angajatul lui C.M., nu al A.P.71 !?), DAR ȘI CONTRACTELE CU FURNIZORII (toate acestea, cu datele personale anonimizate, pentru a nu încălca noua lege a informațiilor publice), DEOARECE AVEM ACEST DREPT DE „A CUNOAȘTE TOATE ASPECTELE CE PRIVESC ACTIVITATEA ASOCIAȚIEI”, DAR ȘI „SĂ PRIMIM FOTO-COPII DUPĂ ORICE DOCUMENT AL ASOCIAȚIEI”
Deja am trimis Instanțelor din Brăila Contestațiile și Petițiile mele lunare (verificați, că sunt zeci, în care am cerut în primul punerea în aplicare a sentinței definitive semnate de 4 judecătoare din 2 Instanțe diferite, dvs. trebuind să executați juridic și contabil ANULAREA EFECTIVĂ A CELOR 11 HOTĂRÂRI ILEGALE LUATE ÎN ADUNAREA GENERALĂ ILEGAL CONVOCATĂ PE 30.05.2015), înscrisuri la care nu mi s-a răspuns deloc, sau măcar să mi se fi dat răspunsuri BAZATE DOAR PE LEGISLAȚIA DIN DOMENIU, deoarece eu și familia mea am fost terorizați de conducerile succesive ale A.P.71, inclusiv prin plângeri penale abuzive, datorită faptului că ... am publicat pe Facebook detalii despre infracțiunile vechii conduceri a infractorului dovedit ulterior, B.V. & Co. (am tot dreptul să public infracțiuni dovedite, altfel mi se ia dreptul la liberă exprimare și la informare) !
AM ARĂTAT INSTANȚELOR CĂ ȘI ÎN ZIUA DE AZI MI SE ÎNCALCĂ DREPTURILE DE PROPRIETAR ÎN ACEASTĂ ASOCIAȚIE „PENALĂ”, CU TOATE CĂ MAI TOATE CONDUCERILE DE PÂNĂ ACUM AU DOSARE PENALE, INCLUSIV CU FAPTE PENALE DE DELAPIDĂRI:
Art. 28. - (1) Proprietarii din Condominiu au dreptul să fie informați în legătură cu toate aspectele ce privesc activitatea Asociației, să solicite în scris şi SĂ PRIMEASCĂ COPII DUPĂ ORICE DOCUMENT al acesteia.
(3) Proprietarii din Condominii au dreptul să primească explicații cu privire la calculul cotei de contribuție la cheltuielile Asociației de Proprietari şi, după caz, să o conteste în scris în termen de 10 zile de la afișarea listei de plată. Preşedintele Asociaţiei de Proprietari este obligat să răspundă, în scris, la Contestaţie în termen de 10 zile de la primirea ei.
(4) În cazul în care preşedintele sau administratorul nu iau toate măsurile necesare în scopul facilitării accesului proprietarilor la documentele contabile sau la orice alt document al Asociaţiei de Proprietari, conform legii, proprietarii au dreptul de a notifica despre aceasta Comitetul Executiv şi cenzorul. În situaţia nesoluţionării sau a soluţionării necorespunzătoare a solicitărilor notificate în termen de 10 zile de la depunerea acestora, proprietarii se pot adresa compartimentelor prevăzute la art. 10 (serviciile specializate din cadrul Primăriilor locale).